GIVEAWAY CHEEZE MAZ SEMPENA “iPhone 5 gadget impian"

STICKY POST
JOM UNDI KAK CHEEZE MAZ SEMPENA''IPHONE 5 GADGET IMPIAN''
KLIK G+ DI >>SINI
UNDI DISINI >> SINI

Hadiah ??! HADIAH BERGANDA - GANDA !! TUNGGU APA LAGI ? JOIN SEKARANG !! SCROLL DIBAWAH UNTUK TENGOK!!!
>> cheese CHEEZE MAZ LIMITED EDITION bernilai RM 1,400.00 (keseluruhan hadiah)
>> Pemenang dikira dengan markah terbanyak ( kiraan A + B + C + D) bagi PACK PEMBORONG CHEEZE MAZ (hadiah extra). PACK PEMBORONG INI BERHARGA RM 170.00 (semenanjung) / RM 190.00 (borneo). Hadiah extra ini termasuk kos courier GD Express.
Jika kawan2 anda yang anda ajak tu, mengajak kawan2 mereka pula. Kawan2 anda akan mendapat pack CHEEZE MAZ. Anda (PESERTA G.A) akan berpeluang EXTRA POINT bagi mendapat extra PACK SERBUK CHEEZE MAZ pula. Hadiah berganda2.
Tahniah kak Cheez Maz :D iphone tu sape tak nak kn? Kalau korang nak join klik la link bawah gambar tu..

''Akak menawarkan 30 pack serbuk cheese CHEEZE MAZ, setiap seberat 200 gram bernilai RM 20.00 (semenanjung) / RM 25.00 (SABAH/SARAWAK) kepada VIP - VIP CHEEZE MAZ yang bertuah yang menyertai GIVEAWAY ini.''

Jom join ramai2 :D


12 comments:

cheeze maz said...

terima kasih dik, sebab masuk GIVEAWAY yang akak anjurkan.

Harap kawan2 adik tidak ketinggalan menyertainya juga, dan jangan lupa tekan button "share" untuk facebook/tweeter/gmail.

terima kasih sekali lagi kerana sudi menyertai

cheeze maz said...

Salam, maaf diatas masalah teknikal.

Harap dapt click kembali button di entry :

cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html . Button tersebut adalah button :

~ G +1

~ Share . Kemudian click button --> Facebook

~ Tweeter

• Extra point diberikan selepas click sekali lagi 2 @ 3 button yang diminta

cheeze maz said...

Terima kasih kerana menyertai G.A akak, sila ikuti tugasan ke 2, untuk mencerahkan peluang mendapat pack serbuk @ hamper serbuk cheeze maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Mimi Syamimi said...

hai , join segmen yg sama..sini la sini la :)

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/segmen-i-want-more-likers-by-fatini.html

awk , sila la like sy punya page ye :)
dah like page awk..

http://www.facebook.com/pages/Mimi_honey-official-belog/315255381896692?ref=hl

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Yasmin Aris said...

wahh . susa ni nak dapat cheese yg ni . hehe. lepas ni kalau menang bley laa wat cheezy wedges kan. bg kite cket ! haha . Gudluck ;)

cheeze maz said...

Salam, Giveaway CHEEZE MAZ akan tamat pada 31/12/12 jam 11.49 malam. Gandakan usaha anda dan kumpul rakan2 bagi membantu anda mendapatkan pack pemborong cheese CHEEZE MAZ dengan mengundi cheese maz (ada di tugasan kedua)

Jika anda Berjaya membantu CHEEZE MAZ dengan mengumpul lagi 600 mata untuk g+1 bagi entry, anda bakal mendapat hadiah SURPRISE. Begitu juga jika anda membantu CHEEZE MAZ dikedudukan pertama untuk vote, anda juga bakal mendapat hadiah SURPRISE (dapatkan ramai lagi rakan untuk membantu anda mengundi CHEEZE MAZ)

cheeze maz said...

Salam, Giveaway CHEEZE MAZ akan tamat pada 31/12/12 jam 11.49 malam. Gandakan usaha anda dan kumpul rakan2 bagi membantu anda mendapatkan pack pemborong cheese CHEEZE MAZ dengan mengundi cheese maz di denai hati (seperti tugasan kedua sebelum ini)

HADIAH SURPRISE juga diberikan jika anda BERJAYA membantu CHEEZE MAZ dengan mengumpul lagi 600 mata untuk g+1 (perlu akaun google yang berbeza dari sebelum ini, jika anda telah click g+1 dengan pergi ke http://mohamadfaiz.com/blog/senarai-peserta-iphone-5-gadget-impian-jumlah-1/ dan click g+1 untuk CHEEZE MAZ.

Begitu juga jika anda membantu CHEEZE MAZ dikedudukan pertama untuk vote, anda juga bakal mendapat hadiah SURPRISE (dapatkan ramai lagi rakan untuk membantu anda mengundi CHEEZE MAZ)

Hidayatul Afzam said...

Jemput join GA saya : End Year Giveaway by Princess1405

Jangan lupa support mereka juga : TOPUP RM100 &
KENALI KAWAN BAIK

cheeze maz said...

Salam Tahun Baru dan TAHNIAH kerana memenangi hadiah CHEEZE MAZ. Sila emailkan nama, alamat dan no. hp ke cheezemaz@gmail.com