Giveaway! (Contest End On My birthday! Haha)


Ohsem gila beg tu.Blogger semua jom join same-II,Soalanya ''Kenapa saya layak untuk memiliki beg tu?'' eceh atau ''Kenapa saya nakk sangat beg tu'' 

satu : Saya ni kekurangan beg kat rumah , saya peminat beg sebenarnya . Tapii , saya ni budak skolah lahagii.Jadi , kalau beli beg pun ikut tahun.
Dua : Saya pengemar [TOTE BAG] Gambar lebih kurang macam kat atas tu la.Sebab *ringan* dan *mudah dibawak kemane2 je* Tapi beg pink kat atas tu sesuai bawak pergi jalan-II.That's why saya minat beg purple tu sebab sama macam *Tote beg* Lebih kurang la hehe.
Tiga : Guess what? Saya ni suka WARNA PINK.Semua gegirl suka pink ! Ehh? :P
 
Empat : Jenama . Beg yang paling mahal saya ada *GUCCI* ok tu bag mama -,-'' Soal jenama pulak erk . Hihii , saya ni tak pernah pakai beg berjenama giteew . Lebih-lebih lagi Polo Benedetti.Fuyyo best tu.

Beg Polo Benedetti menjadi idaman,
Idaman peserta giveaway,
Mahu join? Klik la link di bawah ini

Menariknya giveaway ini,
Penganjur berseri-seri,
Tuan penganjur Nur syuhada nama diberi,
 '' bagaholic'' gelaran permaisuri.

Syarat-syaratnya senang sahaja,
Hanya terbuka kepada follower Nur syuhada sahaja,
Buat entri di blog anda,
Syaratnya simple sahaja.

Cing,cing,cing,
Bunyi duit,
Klik iklan nuffnang syarat nombor dua,
Dapat satu sen amat berharga.

Hari-hari makan kari,
Giveaway ini tamat sepuluh februari,
Jika tidak join melepas lah nanti.

Jalan-jalan pergi lembah Kinta,
Mohon maaf daripada kita,
Jika ada tersalah bicara :)

Tq :)













1 comment:

Hanif Idrus said...

Selamat bersegmen...
wah!! pink addicted dan memang peminat bag ni..
Cerah untuk menang ni....