Year End Giveaway 2012


SYARAT

  1. Buat lah entri bertajuk "Year End Giveaway 2012". Kalau dah disuruh buat entri so HARUSletak Banner Giveaway ni dalam entri tersebut.
  2. follow blog ini kalau sudi. tak paksa pun tapi amat digalakkan supaya nanti tahu tentang update semasa.
  3. tag lah kawan sebanyak mungkin yang anda inginkan supaya memeriahkan lagi Giveaway ni.
  4. dah siap entri publish la kan. jgn lupa linkkan entri anda kat komen entri ni ye. kalau link kan kat tempat lain tak dikira. maaf syg :)
  5. dah siap. taraaa senang kan?
  6. pemenang akan dikira melalui RANDOM.org so tiada istillah pilih kasih :D
  7. dan hadiah istimewa akan diberikan kepada TOP REFERRAL.
mehh join ! :)

4 comments:

Emma said...

ok...kita join GA ni...
http://whymore.blogspot.com/2012/11/year-end-give-away-by.html

Norakmal Zulkiplee said...


Dapatkan Domain percuma(.com/.net/.org/.info) untuk blog anda.. Pertandingan ini

ditaja oleh Estisys Technology

http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/

mawar berduri said...

Follow sini..Dari segmen yang sama..Jom follow saya pulak..
http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/11/year-end-giveaway-2012.html

amercorner.com said...

tok tok tok . datang sini . :D

good luck ye giveaway by alya jane ni :D

semoga menang. oh ya .

mari join giveaway ni :D
mp3 sport untuk dimenangi.
ada 3 watch diberi secara random.

jum meriahkan amer nye giveaway :D
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html