Cik Lyeen's Giveaway


ANJURAN ; Cik Lyeen
MULA ; 23 November
TAMAT ; 31 Disember

Tertarik dengan banner diatas sebab Ada ''.Terus tekan dan Join .. Dan hadiahnya sangatlah Heaven 
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
Shawl Half Moon Rose
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
 Chiffon
 Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads
 Bawal Printed
Syria Chiffon
Pashmina
Inner
Klik sini untuk nengok hadiah
Sangat menarik dan sangat tertarik  Alangkah indahnya dunia kalau aku dapat semua tamak namanya tu , hehe. Saya tertarik dengan all Tudung bawal roses , semua sekali laa xD Harap dapat Grab salah satu ..
Hurry up la yer 

KATEGORI HADIAH
2 Peserta bertuah
2 Top Referral
2  Entry tag paling banyak
2 Entry paling banyak komen
2 Entry hebat, comel, bergaya macam cupcakes! HAHA.


Para Sponsor



syarat penyertaan boleh rujuk blog Cik Lyeen yer c:
Hari2 Makan Kari,Tak join korang yang rugi yer dop?  hehe

Saya Tag Blogger Bertuah Itu !



20 comments:

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama..
jemput singgah dan tinggalkan jejak di blog sy pula :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

jom join segmen nie ..

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/holiday-giveaway-by-anis-and-fareesha_27.html

Farhah Nurhanis said...

Assalamualaikum . Datang dari segmen yang sama . BW sambil Follow . Jom ke blog Hanis pulak .

http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

wawa said...

hai awak.. saya datang dri segmen yg sama.. jemput ke blog saya..
http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Syahira said...

hai..sy dtg utk drop comment di sini..

jom balas kunjungan di blog sy ? tinggalkan sepatah dua kata ke?? kalau sudi la T_T

http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

NorShafiqah said...

dari segmen yang sama jom terjah sini :D
http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Insyirah ★ said...

Assalamualaikum :)
Good luck oke ? Jngan lupa jejalan di blog saya pulak yer ^_^

http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Maisarah Musa said...

http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/giveaway-cik-lyeens-giveaway.html dari segmen yg sama, klu ada kelapangan singgah balik tau ;)

Singgah sini :)

Jemput join :) http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-skycontactlens.html
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

Cepat joiin :)Banyak hadiah menarikkk !

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Nik Ainaa said...

hai awak, saya singgah dari segmen yang sama :)

jangan lupa singgah + komen kat entry saya juga ;D

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Siti Nurazwaniza said...

Hi pretty! azwa datang dari GA yang sama. Jom balas kunjungan! Thank you, Good Luck and All the best for you!

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow , jom follow semula .. =)

*sila abaikan jika dah follow .. =)

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

saya tag awak

tlg like juga entry tu ye :P

secret of us said...

Salam..^^
dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…

secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

sahy said...

Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

sahy said...

Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html