'GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM'


Sebelum join tu meh tengok syarat-2 nya .

1. Mestilah follower blog www.ciklilyputih.com ni. Alah klik je kat tepi kanan blog ni untuk follow ek. Hanya untuk blogger dalam Malaysia je ye tapi kalau korang yang kat oversea tapi ada address kat Malaysia pun boleh join. Senang sket aku nak hantar kan.
2. Kena buat entry bertajuk 'GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM'
3. Dalam entry tu letak gambar banner kat atas tu dan linkkan entry contest ni dalam entry korang ek.
4. Tolong tulis apa-apa komen mengenai blog www.ciklilyputih.com ni. Tak kisah pasal apa pun. Baik ke, buruk ke, aku malas nak balas komen ke, asyik citer pasal event je kan. Lagi banyak lagi bagus.
5. Tuliskan apa pandangan korang tentang apa yang patut aku tulis lagi dalam blog aku ni. Korang nak aku citer lagi pasal beauty ke, kesihatan ke, pasal makan ke, pasal family ke, cara buat tutorial ke kan. Apa-apa je lah. Lagi banyak lagi bagus.
6. Bila dah siap, sila komen kat entry ni dengan premalink blog korang ye dengan nama dan email sekali ek.
7. Pemenang di pilih berdasarkan komen dan pandangan yang menarik hati aku dan Mr Big. Penting ni untuk blog kesukaan korang ni kan.

Komen saya tentang blog

-Blog akak ok tapi widget bawah header tu nampak macam xokey *photobucket, means akak kena letak di sidebar . Tapi semuanya okay .

Pandangan saya tentang  Ciklilyputih.com 

-B'dasarkan pandangan saya blog Cik Lily banyak update tentang event ,ok dan best .tapi saya lebih suka jika Cik Lily tambah kan Tips berblogging atau tutorial , Dan saya sangat suka kalau Cik Lily update pasal makanan ^_^ <-- food addict hehe dan tambahkan sikit tips kesihatan untuk saya ni haa -> ^_^

Kenapa saya nak oreo ? ( x ditanya saja nak jawab )
-I'm Chocolate addict . Lagipun lori oreo tu saya tak pernah beli lagi . hek3

Tengook oreo tu bergerak ( jakon )
Tumblr_m8vkm2yakw1rwcnlvo1_400_large
Tumblr_lrji4pof7l1qervbxo1_500_large
Tumblr_lju92dk5by1qaxfhlo1_500_large
SUMBER ; WEHEARTIT.COM

TATAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!


1 comment:

CikLily Putih said...

ok tutorial kena tambah

Thanks sebab sudi join GA ye..