GIVEAWAY ENTRI KE-1000 BLOG AESYA ZEALOUS


CARA PENYERTAAN :

1.  Buat satu entri di blog anda bertajuk " GIVEAWAY ENTRI KE-1000 BLOG AESYA ZEALOUS "
2. Haruslah mem-follow blog ini. tak nak follow pun takpe tapi DISQUALIFIED!! hahaha
3. letaklah banner kat atas ni dalam entri. jangan lupa link ke entri ini
4. akhir sekali, letakkan link post entri anda kat bahagian komen post ini!

Wahhhhhhh grand gitu , kalo aku dapat benda ni boleh la aku menari oppa gangam style , tol x ? hehe
TOPUP RM10X2

Tag : Farain , Cik Fie


1 comment:

Aesya Zealous said...

thanks join.. tunggu utk pengumuman pemenang nnt ya :)