SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by mrpetak.com

JANGAN KLIK SINI KALAU KORG TAK NAK BARANG YANG MENARIK BELAKA
Segmen : Kad Hari Raya Eksklusif by mrpetak.com
Hadiah : Kad Raya 50 Keping / RM50 untuk traffic sources

Pengalaman time first b'puasa.Tak salah time darjah tiga kot..tak ingt ToT
Time tu belom berbuka lagi ..Time tu tolong la mak kat dapur..pastu jer 'TERMINUM' air yang dibancuh tadi..Nak kate terminom tak de la sngt..Haha,lepas terminum tu terus cakap ''Lupe la mak''.hehe :P Padahal buat-buat lupe.He-he-he *gelak jahat** Jangan contohi perangai budak diatas ! :D


11 comments:

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikum.. Terima Kasih join segmen petak :) sangat hargainya.. nantikan kad raya petak ye..

P/s: jgn terminum air lagi tau!!~ hehe
Nice entri :)

Belladeone said...

hak3...nasib mak x cakap ape2..x pe la,belum fhm apa itu puasa... =)

-syira- said...

singgah dr segmen yg sama..:)
selamat berpuasa..

http://bicarahatidia.blogspot.com

GBM said...

Amboi.. boleh plak terrrminum eyh. hehe..

GBM singgah dr segmen yg same by Mr. Petak. =)

taqiee din said...

Salam...taqiee dr segmen yg sama
salam ramadhan...:)
jom terjah kawn2 lain plak..tgok kisah diorang jom...:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum, is buat kunjungan balas, dari segmen yang sama dari MRPetak.

Is update cerita pengalaman pusa is yang tak leh is lupa, jangan lupa baca ok?

Selamat Menjalani Ibadat Puasa Dan Selamat Bersegmen.

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

rAIHan said...

Blogwalking dr segmen yg sama..#

Jemputlah ke blog,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikum, petak dtg nak bagi tahu awak terpilih dapat hadiah misteri top10. Sila email kembali alamat untuk double confirm. Email ke petakniaga@gmail.com :) TQ.
Sila email sepantas yang boleh ye.. hehe Tq.

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikum, petak dtg nak bagi tahu awak terpilih dapat hadiah misteri top10. Sila email kembali alamat untuk double confirm. Email ke petakniaga@gmail.com :) TQ.
Sila email sepantas yang boleh ye.. hehe Tq.

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikum, petak dtg nak bagi tahu awak terpilih dapat hadiah misteri top10. Sila email kembali alamat untuk double confirm. Email ke petakniaga@gmail.com :) TQ.
Sila email sepantas yang boleh ye.. hehe Tq.

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikum, petak dtg nak bagi tahu awak terpilih dapat hadiah misteri top10. Sila email kembali alamat untuk double confirm. Email ke petakniaga@gmail.com :) TQ.
Sila email sepantas yang boleh ye.. hehe Tq.