Giveaway Blog Saya Omei-omei by Kemetot Chomel !

Syarat - syarat Giveaway :
  1. Pastykan anda mempunyai blog dan di harap kan dapat follow blog una untuk mengetahui informasi terkini selama giveaway ini berlangsung.
  2. Minta jasa baik tolong click iklan churpchurp & nuffnang una ya? sila ikhlas kan haty, kalau tak ikhlas tak pe jangan click ^^
  3. Membuat satu entry dengan hanya menepek kan Banner giveaway di atas & link kan terus ke blog una .
  4. Giveaway bermula pada 7/4/2012 sehingga 7/5/2012 - mengambil masa sebulan ^^
  5. Pastykan anda mempunyai facebook atau email untuk memudahkan penghantaran hadiah 
  6. Sertakan ciri-ciri Felt craft idaman anda & colour yang anda berminat untuk buat keychain button tuh .
  7. Dah selesai mengikuti segala syarat ? sila lah publish kan comment anda di entry una nie . hehe :D
Saya nak Craft yang simple.Ada nama saya . Merahh :D mesty cantek kak una yang buat kan? Hehe

2 comments:

ametyst said...

saya join^^

http://ametystzatti.blogspot.com/2012/04/giveaway-blog-saya-omei-omei-by-kemetot.html

Farra Izzaty said...

sory ga ni bukn sy yang buat .