Double Giveaway by ceritaindahkami.com


1. Follow/like blog Notre Belle Histoire dan Fan Page Notre Belle Histoire (boleh aja klik kat sidebar). (Kalau nak follow twitter saya pon boleh juga, coz saya akan follow balik, just tweet gitau..)

2. Klik like, tweet, dan/atau g+ di SINI - (kalau uols klik like, tweet dan g+, dapat 3 cabutan, kiranya 1 cabutan per each). Sertakan sekali linknya, cemana nak dapatkan link tersebut, leh tengok SINI..

3. Follow/like blog dan fan page sponsors sebagai tanda sokongan
SNUUS - blog | fan page
Ma Belle Shoppe - blog | fanpage
LLEAH AYEISA CO. - blog | fan page
Al Shawls - fan page
Just with PB - blog | fan page
Kittyshawls - blog | fanpage 

4. Buat entri dengan tajuk DOUBLE GIVEAWAY BY CERITAINDAHKAMI.COM, letak banner di dalam entri dan linkkan ke entri ini, serta gitau siapa referral uols (beserta link yer)

5. Di akhir entri, sertakan ayat di bawah ini

Double Giveaway by ceritaindahkami.com dianjurkan oleh Notre Belle Histoire, dengan kerjasama oleh SNUUS, Ma Belle Shoppe, LLEAH AYEISA CO., Al Shawls, Just with PB dan Kittyshawls

6. Letak permalink uols di entri ini sahaja dan nyatakan state ur id fb (uols kena sertakan shared link like jika like), id blog, id twitter (sertakan shared link tweet jika tweet), id g+ (sertakan shared link g+ jika uols share di g+). Cemana nak dapatkan link yang dishared, leh tengok SINI..

7. Tarikh tutup : 29 Feb 20121 comment:

cikpuanhady said...

salam terjah.. maaf lama betul saya amik masa untuk update contest ni.. silalah cek nama kat list peserta di sini yer..

http://myapeapeaje.blogspot.ch/2012/01/senarai-nama-peserta-double-ga.html